Op de goede plek zitten | Ken Jezelf Coaching

Loopbaancoaching

Heb je een baan, maar twijfel je of je op de goede plek zit?

Wil je een stap zetten, maar weet je niet goed hoe?

Wil je inzicht krijgen in je talenten?

Wil je erachter komen waar je passie ligt?

Wil je ontdekken wat je wilt en wat bij je past?

Wil je meer energie uit je werk halen?

Wil je jouw ambities en vaardigheden in kaart brengen?

Stel jij jezelf deze vragen regelmatig, maar kom je er niet mee verder? Door samen met jou op zoek te gaan naar antwoorden, help ik je in beweging te komen in je loopbaan.

 

Nieuwe baan

Wil je ander werk? Dan gaan we samen onderzoeken aan welke criteria een nieuwe baan voor jou moet voldoen en wat de randvoorwaarden daarvoor zijn. In dit loopbaantraject help ik je wensen in het juiste perspectief te zetten, waarbij we toewerken naar een voor jou bevredigend en zinvol einddoel.

Andere weg inslaan

In je werkzame leven kom je soms op een punt dat je voelt dat je stagneert. Je werk kost je meer energie dan dat het je oplevert en je loopt langzaam leeg. Soms is dat omdat je ergens werkt waarvan je voelt dat het niet helemaal je plek is. Diep van binnen weet je dat je hart hier niet ligt en dat je een stap moet maken. Weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Ik help je in te zien waar het probleem zit, maar ook hoe je het kunt oplossen.

Potenties

Het kan ook zijn dat je twijfelt of je wel je volledige potentieel gebruikt. Ken je je kwaliteiten en benut je ze volledig? Samen brengen we jouw sterke punten in kaart en bekijken we of je die genoeg inzet op je werk.

Tarieven

Je bent het waard!

De ervaring leert dat een traject het beste uit meerdere sessies kan bestaan: dan ontstaat er meer ontwikkeling. Een coachingtraject bestaat gemiddeld uit zes sessies, met voorafgaand een intakegesprek. Het intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur, een sessie ongeveer een uur.

In een vrijblijvende, telefonische kennismaking bepreken we jouw wensen voor een mogelijk coachingtraject en plannen we een intakegesprek.

Tarief per sessie: € 105,- (excl. 21% btw)

Vergoeding via werk

Soms kun je via je werk een coachingtraject starten, dan is daar opleidingsbudget voor beschikbaar. Coaching is meestal goedkoper dan een cursus en blijkt vaak nog effectiever te werken ook. Vraag na bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen kunnen jij of je werkgever contact met me opnemen.

Vergoeding via verzekering

De kosten voor een coachingtraject kun je vaak voor een deel vergoed krijgen door de zorgverzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Ben jij al klaar voor coaching?

Maak een afspraak